Vi i Villmark og Fritidseffekter AS baserer oss på gleden av å ha og arbeide med dyr samt nærhet og respekt til naturen.

Solveig og Frank Jacobsen er gründeren bak familiebedriften. Det var en felles interesser for dyr, dyrehold innen landbruk samt hund/katt som dannet spiren i 1966.

På slutten av 60 tallet var aktivt hundehold, utstilling og oppdrett av flere hunderaser i gang. Bl.a. Norsk buhund, St. Bernad, Scæfer, Boxer, Dobbermann, Welsh Corgi.

På 70 tallet ble det første Hundepensjonat startet. Det ble holdt lydighetskurs for hunder i flere år.

I 1977 ble det åpnet nytt stort Dyrepensjonat for hund, katt, smådyr og fugler med vårt første utsalg av hund og kattefòr, hundeutstyr og tur/jakt/militærklær.

Samtidig hadde vi selvfølgelig hunder (Scæfer og Rotweiler), katt, prydhøner, kaniner og marsvin til kos og hygge 🙂

1980 startet den første butikken i Nansetgata, Larvik med fòr/utstyr til alle dyr (akvarieavdeling), tur, jakt, militærbekledning og utstyr hvor vi drev i 23 år før vi måtte utvide lokalene og flyttet til Elveveien.

1985 startet vi butikk i Kongensgate, Skien med samme konsept som i Larvik, der var vi i over 20 år.

Fra slutten av 80 tallet drev vi også butikk på Storkåsasenteret, Gvarv i 3 år. I flere år var vi rundt på hundeutstillinger og markeder og solgte hundeutstyr, klær og utstyr med Villmarksbilen vår.

1994 åpnet Hovenga Senteret, Augestadveien, Porsgrunn. Her har vi vært med fra starten, til dags dato med vår spesialforretning med salg av villmark og zooutstyr.

I 2003 åpnet vi ny stor butikk på Elveveien, Larvik med 1000 kvadrat dyrebutikk og villmarksbutikk med alt du trenger til tur, fiske og friluftsaktiviteter og et godt dyrehold. Her holder Villmark og fritidseffekter (Larvik) fortsatt til i dag.

2004 kjøpte vi Herkules Zoo, Ulefossveien, Skien hvor vi fortsatt driver zoologisk faghandel som ble pusset opp og oppgradert i desember 2015.

I dag har vi to spesialbutikker litt utenom det vanlige med vekt på kunnskap, service og faglig veiledning.

Hjertelig velkommen til oss.

Faglig veiledning og personlig service.

Start typing and press Enter to search